Uskoro bolji uvjeti treniranja na pomoćnom terenu gradskog stadiona Mokri Dolac

08. 05. 2018

U tijeku je postavljanje umjetne travnate podloge na pomoćnom terenu Hrvatskog športskog kluba Posušje.  Radove izvodi poduzeće Mavas doo, po najvišim europskim standardima, a ukupno je obuhavćeno cca 3000 kvadrata terena.

Podsjetimo, inicijativa za uređenje pokrenuta u prošlosti, rezultirala je postavljanjem umjetne travnate podloge na jednoj polovici  pomoćnog terena. Uskoro se taj posao u potpunosti okončava.

To je bila prigoda za obilazak predstavnika ustanova, institucija i udruga vezanih uz ovaj projekt. Tako su radove danas obišli Općinski načelnik Branko Bago i predsjednik Športskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić uz nazočnost predsjednika HŠK Posušje Damira Jurišića.
Treba spomenuti kako radove financirali Županija Zapadnohercegovačka i Općina Posušje, a dovršetak radova se očekuje kroz tjedan dana.
Ovime će se osigurati optimalni uvjeti za rad omladinskog pogona HŠK Posušje, koji broji preko 250 djece.

Ostale vijesti iz kategorije

PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR – KITAROVIĆ  POSJETILA IMOTSKI

PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR – KITAROVIĆ POSJETILA IMOTSKI

Kolinda Grabar – Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a je sklopu kampanje za nadolazeće predsjedničke izbore danas boravila u Imotskom gdje je na glavnom trgu razgovarala s građanima, a potom sudjelovala na misi u crkvi sv. Franje Asiškog. U posjeti Kolinde...