Taekwondo: Polaganje učeničkih pojaseva

28. 03. 2017

U subotu 25.03.2017., u „Taekwondo domu Poskok“, održalo se polaganje za učeničke pojaseve, od višeg bijelog do višeg zelenog pojasa. Polaganju je ukupno pristupilo 40 kandidata, za viši bijeli pojas 9 KUP položilo je 11 učenika, za žuti pojas 8 KUP položilo je njih 6 , za viši žuti pojas 7 KUP položila su 3 , za zeleni pojas 6 KUP položilo je 5 a za viši zeleni 5 KUP položilo je 9 kandidata. Šest kandidata nije zadovoljilo kriterije polaganja, a novu priliku za polaganje će dobiti za 3 mjeseca.
Polaganje je vodio glavni trener kluba i ispitivač za učeničke pojaseve Petar Boban (C.P. 3 DAN) a u komisiji su bili Danijel Boban (C.P. 3 DAN) i Marin Begić (C.P. 1 DAN).
Taekwondo klub „Poskok“ trenutno okuplja oko 130 članova sportaša i 30 članova rekreativaca a polaganja za učeničke pojaseve se održavaju svaka 3 mjeseca. U klubu trenutno radi jedan profesionalni trener i 7 pomoćnih trenera, a treninzi se održavaju u „Taekwondo domu Poskok“ u Posušju, u O.Š. u posuškom Viru i O.Š. u Kočerinu – Široki Brijeg, gdje trenira i za prvo polaganje se priprema 56 članova.

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...