Sve je spremno za obilježavanje Dana branitelja općine Posušje

29. 05. 2018

U tijeku su završni radovi na uljepšavanju posuških ulica pred sutrašnji mimohod povodom Dana branitelja općine Posušje.

Podsjetimo, program će  započeti u 16:00 svetom misom u župnoj crkvi u Posušju, za sve poginule, nestale, umrle i žive branitelje, uz izravan prijenos na Radio Posušju.

Potom će uslijediti i svečani mimohod gradskim ulicama do Trga hrvatskih branitelja, gdje će biti nastavljen službeni dio programa uz polaganje vijenca i paljenje svijeća pred braniteljskim spomen obilježjem, molitvu, obraćanja i nastupe klape Grga, te muške i ženske klape Zvizdan. Po završetku službenog dijela predviđeno je neformalno druženje branitelja, gostiju i žitelja Posušja.

Ovim putem pozivamo sve žitelje da u što većem broju, zajedništvu i dostojanstvu obilježe Dan branitelja općine Posušje.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...