Sport: Nogometaši HŠK Posušje slavili na Mokrom Docu

28. 09. 2017

Nogometaši HŠK Posušje slavili su u derbiju 7. kola Druge lige FBiH – Jug protiv HNK Rame s čak 4:1.

U prvih pola sata gostujući igrači su kontrolirali utakmicu, imali više loptu u svojim nogama da bi Posušje napravilo ‘blitzkrieg’ preko Dominika Begića u 29. te Ivana Mandurića u 36. minuti utakmice za veliku prednost od 2:0.

Tek što je počelo prvo poluvrijeme danas raspoloženi Marko Jukić u 49. minuti ubacuje s lijevog krila u 16 metara gdje se na drugoj stativi najbolje snalazi Stipe Bešlić koji loptu posprema u praznu mrežu gostiju za 3:0.

Jukić je za svoju dobru igru okrunio četvrtim golom Posušja u 76. minuti. Gosti do počasnog gola dolaze pet minuta prije kraja preko Gabriela Zadre.

Pobjeda Posušja mogla je biti i uvjerljivija da su u nekoliko navrata bili precizniji u završnici.

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...