Sport: Crnogorac hat-trickom vratio Posušje na vrh!

07. 05. 2018

U okviru 25.kola Druge lige FBIH-Jug nogometaši Posušja gostovali su kod NK Cim u Mostaru te su slavili rezultatom 0:3.

Plavo-bijeli u utakmicu ulaze dosta nervozno, jer su bili pod imperativom pobjede. A ponovno nisu mogli računati na najboljeg strijelca kluba u proljetnom djelu Juru Glavinu zbog ozljede lože.

Ipak, početna nerviza splasnula je već u 9. minuti kada mrežu domaćina para Krešimir Cronovorac. Već iz sljedećeg napada plavo-bijeli povećavaju vodstvo, kada iz jedanaesterca pogađa ponovno Crnogorac. Dva rana gola smirila su našu momčad i Posušje je počelo da igra odličan nogomet, baš onakav kakav smo gledali u zimskom djelu. Sa svih strana Posušje je prijetilo, Cimu nije dozvoljen niti jedan konkretan šut u okvir našeg gola. Na poluvrijeme se odlazi s rezultatom 0-2 za HŠK Posušje.

U drugom djelu gosti nisu bili na nivou. Puno su promašivali. Sve do 69.min kada se još jednom ukazao danas odlični Crnogorac koji postiže svoj treći pogodak na utakmici i postavlja končan rezultat.

Ovom pobjedom Posušje je preuzelo vrh tablice s dva boda više od drugoplasiranog HNK Tomislava i tri više od trećeg FK Klis.

Sljedeće kolo na Mokri Dolac stiže HNK Kamešnica Podhum. Plavo-bijeli su i ovoga puta imali podršku svojih Poskoka.

Ostale vijesti iz kategorije

ODRŽANO EDUKATIVNO PREDAVANJE IZ PODRUČJA STOČARSTVA

ODRŽANO EDUKATIVNO PREDAVANJE IZ PODRUČJA STOČARSTVA

U organizaciji USAID-a, programa Farma II, uz potporu Općine Posušje, danas je u općinskoj vijećnici održano predavanje naziva Ishrana muznih grla. O ovoj temi govorio je prof. dr. Darko Grbeša, eminentni stručnjak iz ovog područja. On se u prvom dijelu...

ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK ZA VII. FESTIVAL KLAPSKE PISME POSUŠJE

ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK ZA VII. FESTIVAL KLAPSKE PISME POSUŠJE

Započele su pripreme za organizaciju još jednoga Festivala klapske pisme u Posušju te je danas u uredu Načelnika općine Posušje održan sastanak Upravnog odbora Festivala na kojemu su definirani prvi koraci za organizaciju VII. Festivala. Šest je uspješno organiziranih...