Sjajnim koncertom Divljih Jagoda Posuško lito doživjelo svoj vrhunac

13. 08. 2018

Na prepunom Trgu hrvatskih branitelja u Posušju održan je sjajni koncert Divljih Jagoda u sklopu kulturno-športske i zabavne manifestacije „Posuško lito“ 2018.

Tako se grad podno Radovnja upisao na mapi koncerata jednog od najpopularnijih bendova na ovim prostorima u godini u kojoj obilježavaju svojih 40 godina rada. Nezaobilazna konstanta Divljih Jagoda Zele Lipovača i ostatak kultnog benda učinili su večer nezaboravnom izvodeći svoje najveće hitove ‘Jedina moja’, ‘Krivo je more’, ‘Marija“, ‘Motori’, ‘Divlje Jagode’, ‘Auto stop’, ‘Kap po kap’i druge.

Koncertom su još jednom dokazali da ih publika i nakon 40 godina karijere dočekuje s jednakim uzbuđenjem i saznanjem kako će se odlično zabaviti na njihovom koncertu, kao što je bio slučaj i sinoć. Kroz dva sata svirke publika, u kojoj su bile sve generacije, pjevala je bezvremenske hitove zajedno s bendom uz gromoglasan pljesak nakon svake pjesme.

Dodajmo da su kao predgrupa publiku odlično zagrijali Bijelo Dugme Tribute Band – Dreamers.

Koncert je održan ispred Udruge PAUK iz koje zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji.

Ostale vijesti iz kategorije

JAVNI POZIV radi sporazumnog pribavljanja nekretninama

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Županija Zapadnohercegovačka Općinsko pravobraniteljstvo Posušje Broj: U-30/19 Dana: 04.12.2019 godine Na osnovu čl.23. Zakona o izvlaštenju ( „ Službene novine FBiH „ broj 70/07, 36/10, 25/12 i 34/16 ), a u svezi...

Obavijest o uspostavi adresnog registra u općini Posušje

Obavještavaju se stanovnici Vinjana da je u tijeku postavljanje pločica s kućnim brojem za područje cijele mjesne zajednice Vinjani.Stanovnici se mole za strpljenje i pozivaju se da pruže punu suradnju. Ovim putem obavještavaju se građani da se za postavljanje kućnog...