Šestica Intera u premijernom nastupu protiv Željezničara

24. 09. 2018

Nogometašice NK Intera iz Posušja odigrale su u subotu povijesnu utakmicu na Mokrom Docu. U svom prvom nastupu u službenim natjecanjima ostvarile su uvjerljivu pobjedu. U okviru 1. kola Druge ženske lige FBiH slavile su na domaćem terenu protiv ŽNK Željezničara 2011 iz Bosanske Krupe rezultatom 6:1.

Mreže protivničke momčadi redom su „parale“ najbolja igračica susreta Matea Galić (4. i 90. minuti), Petra Marić (29. i 53.), Antonela Širić (32.) i Martina Senjak (44.), dok je za goste precizna iz kaznenog udarca bila Azra Suljić (16.).

Unatoč tome što je Željezničar došao bez rezervnih igračica i što je jedno vrijeme igrao s igračicom manje, jer se ozlijedila Ajla Sklaić, dok je Inter morao igrati bez pet bitnih igračica, moramo pohvaliti odličnu igru, a posebno kombinatoriku posuških nogometašica koje su zasluženo slavile i došle do prva tri boda s kojima su zahvaljujući velikoj gol razlici, trenutno na vodećem mjestu ispred Brotnja koje je s 0:2 pobjedilo u gostima Troglav iz Livna.

Upravo je Troglav sljedeći protivnik Intera 29. rujna 2018. godine u Livnu.

U Povijesnoj utakmici za NK Inter u zapisniku su se našle: Anamarija Prljević, Iva Čutura, Anica Čutura, Kristina Maras, Matea Galić, Petra Marić, Martina Senjak, Antonela Širić, Antonija Soldo, Klara Galić, Josipa Perić, Matea Begić, Karla Pišković, Valentina Bošnjak, Petra Miloš i Tea Oreč.

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...