POZIV NA PREZENTACIJU PROJEKTA  „VIŠENAMJENSKO VREDNOVANJE POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA NA PODRUČJU OPĆINE POSUŠJE“

29. 05. 2018

 

Pozivamo Vas na prezentaciju znanstveno-stručnog  projekta „Višenamjensko vrednovanje poljoprivrednog zemljišta na području općine Posušje“, a kojeg je Općina naručila u cilju kreiranja agrarne politike i razvoja općine.

Projekt je izradio tim stručnjaka s Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta  Sveučilišta u Mostaru. Na prezentaciji Projekta bit će prikazani  rezultati  Projekta, a koji se odnose na  korištenje poljoprivrednog zemljišta za razne vidove poljoprivredne proizvodnje.

Projekt nudi preporuke za razvoj uzgoja u oblasti: voćarstva, povrćarstva, ratarstva, uzgoja ljekovitog bilja i stočarstva na prostoru općine Posušje  i predlaže mjere za unaprjeđenje  proizvodnje u navedenim oblastima.

Također, ovim projektom općina Posušje dobiva dobar temelj za planiranje razvoja  poljoprivredne proizvodnje u našoj općini.

Prezentacija će se održati dana 05.06.2018. godine u vijećnici općine Posušje, ul. fra Grge Martića broj 30,  s početkom u 10:00 sati.

Za sve informacije možete se javiti na telefon: 039/685-722.

Dobro nam došli!

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...