POSUŠKO LITO: Završena prva večer kina na otvorenom

29. 06. 2017

Sinoć je na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju održana prva večer projekcije filmova na otvorenom u sklopu Posuškog lita u organizaciji udruge PAUK, a u suradnji sa Sarajevo film festivalom.

Priča o uzbudljivim događajima u životu Ratka Milića – Koka privukla je brojnu publiku koja je uživala tijekom cijelog filma, prikazanog na posuškom Trgu.

Problem projekciji pravio je jaki vjetar pa se film prikazivao na kamenoj zgradi, što je samom filmu i doživljaju dalo posebnu draž.

Operacija kino publici nudi novo i drugačije filmsko iskustvo, donoseći pritom dio programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala, a već tri godine surađuju s udrugom PAUK. Prva večer je uspješno završena, a večeras na istom mjestu s početkom od 21:00, bit će prikazan britanski film “Sing street”.

Svi su dobrodošli večeras na Trg hrvatskih branitelja! Ulaz je besplatan.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...