POSUŠKO LITO: Uspješno završena Operacija kino Sarajevo film festivala u Posušju

30. 06. 2017

Dvije večeri na posuškom Trgu, 28. i 29. lipnja, bile su ispunjene pravim filmskim doživljajem pod zvjezdanim nebom, a za to se pobrinula Operacija kino Sarajevo film festivala, u organizaciji udruge PAUK.

Iako je prvu večer vjetar ometao podizanje velikog platna, Pauci su svojoj publici ispunili obećanje gledanje filma na otvorenom pa se tako film Uzbuna na zelenom vrhu prikazivao na bijelom vrhu prekrasne kamene zgrade na Trgu hrvatskih branitelja. Definitivno su time priredili neobično iskustvo za naše sugrađane, koje će se još dugo pamtiti.

Drugu večer pred velikim platnom je prikazan irski film Sing street, pred stotinjak ljudi, a film se posebno svidio tinejdžerskom dijelu publike.

Operacija kino na ovaj način publici nudi novo i drugačije filmsko iskustvo, donoseći pritom dio programa i atmosfere Sarajevo Film Festivala. Ambijent koji napravi Operacija kino pred velikim platnom nasred posuškog Trga, definitivno oduševljava Posušane.

“Uspješno je završena Operacija kino, a filmovi su ove godine bili za sve uzraste. Prava filmska uživancija na otvorenom, događaj je koji oduševljava mnoge. Pozitivna atmosfera, kokice, proizvodi tvrtke Meggle, svakako su upotpunili doživljaj”, rekli su iz PAUK-a.

Ulaz je bio besplatan, a program se odvijao u sklopu manifestacije “Posuško lito”.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...