Posušje: Održano sedmo cheerleading i cheerdance prvenstvo Bosne i Hercegovine

28. 03. 2017

Posušje je bilo domaćin sedmog cheerleading i cheerdance prvenstva Bosne i Hercegovine koje je održano u nedjelju u gradskoj sportskoj dvorani, a na kojem je briljirao Plesni klub Let’s dance Nevesinje. Prema riječima i organizatora i gostiju prvenstvo je proteklo u najboljem redu, pogotovo kada je u pitanju organizacijski dio.

„Dobili smo puno pohvala i od gostujućih natjecateljica i njihovih voditeljica na račun organizacije prvenstva. Natjecanje za razliku od predhodnih godina je završilo i prije predviđenog vremena, što je pogotovo dobro došlo onima koji su nam došli u goste“, kazala je Sanela Senjak, predsjednica Hrvatskog cheerleading kluba Posušje.

 

Više od 1000 natjecatelja je bilo u Posušju iz 9 različitih klubova iz Bosne i Hercegovine. Nekoliko noviteta je obilježilo prvenstvo u Posušju. „Prije svega po prvi puta je cijelo prvensto prenosila televizija Oscar C iz Mostara, a ono što smo se mi organizatori potrudili za naše goste, ali i domaće je organizacija prigodnog domjenka. U tom djelu kompletne zasluge možemo pripisati roditeljima naših cheerleadersica. Svakako moramo zahvaliti generalnom pokrovitelju prvenstva općini Posušje, Vijeću mladih općine Posušje i Sportskom savezu općine Posušje koji su nam pomogli tijekom dana, zatim i Taekwondo klubu Poskok“, kazala je Sanela Senjak.

I “All Star” i “Dance Star” su ove godine opet u istočnoj Hercegovini, odnosno Plesnom klubu Let’s dance Nevesinje. „Uspjeli smo da obranimo titulu apsolutnih prvaka Bosne i Hercegovine. Ne postoji način da iskažemo sreću, ponos i zahvalnost svim našim natjecateljima. Sami naši osmjesi su sve rekli. Prije svega, želimo da se zahvalimo za sve, ove, prelijepe momente našim natjecateljicama. Zaista su nezaboravni i neponovljivi. Pokazali ste nam da su se svi dosadašnji, iako veoma naporni treninzi, isplatili. Zahvaljujemo se i Hrvatskom cheerleading klubu Posušje na gostoprimstvu, savršenoj organizaciji prvenstva i na svim lijepim riječima njihovih članova, koje ćemo definitivno još dugo pamtiti“, kazala je predsjednica CUBAH Saša Gutić.

Prvenstvo je započelo u 11 i 30 sati a službeno ga je otvorio Općinski načelnik Branko Bago, a onda je započeo natjecateljski dio koji se odvijao na dva terena.

Na natjecanju su sudili suci iz Italije, Amerike i Mađarske, a u gostima su bili i članovi kluba Frogs iz Slovenije koji su iznimno zadovoljni bili gostoprimstvom.

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...