POSUŠANI ZLATNI U HADŽIĆIMA

24. 09. 2018
U subotu 22.9.2018 u Hadžićima se održao Međunarodni taekwondo turnir na kojem su 4 člana taekwondo kluba POSKOK iz Posušja nastupili u disciplini POOMSE gdje su se izborili za 4 medalje, i to 3 zlatne i 1 srebrnu, te s ukupno osvojena 24 boda u ekipnom poretku zauzeo 1 mjesto ekipno u disciplini Poomse.

Zlatne medalje su osvojili Sara Grubišić, Matej Bešlić i David Dumančić a srebrnu Mate Dragoja. David Dumančić je proglašen najboljim formašem na natjecanju.

Na ovom natjecanju je nastupila i posušanka Lucija Bašić koja je za TKD STUDENT, za koji nastupa, osvojila zlatnu medalju.

Petar Boban, trener:
Ovo je jedan prijateljski turnir na kojem smo nastupili sa našim formašima koji se pripremaju za Croatia poomse open 2018, koji će se održati 20.10.2018. u Zagrebu. Oni su potvrdili svoje rezultate u BiH osvojivši u Hadžićima sve što se moglo osvojiti.
U nedjelju naši seniori Mihaela Senjak i Karlo Galić u sklopu priprema za Europsko prvenstvo do 21 godine nastupaju na Otvorenom Kupu Srbije za reprezentaciju federalnog Saveza.

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...