POSUŠANI ZLATNI U HADŽIĆIMA

24. 09. 2018
U subotu 22.9.2018 u Hadžićima se održao Međunarodni taekwondo turnir na kojem su 4 člana taekwondo kluba POSKOK iz Posušja nastupili u disciplini POOMSE gdje su se izborili za 4 medalje, i to 3 zlatne i 1 srebrnu, te s ukupno osvojena 24 boda u ekipnom poretku zauzeo 1 mjesto ekipno u disciplini Poomse.

Zlatne medalje su osvojili Sara Grubišić, Matej Bešlić i David Dumančić a srebrnu Mate Dragoja. David Dumančić je proglašen najboljim formašem na natjecanju.

Na ovom natjecanju je nastupila i posušanka Lucija Bašić koja je za TKD STUDENT, za koji nastupa, osvojila zlatnu medalju.

Petar Boban, trener:
Ovo je jedan prijateljski turnir na kojem smo nastupili sa našim formašima koji se pripremaju za Croatia poomse open 2018, koji će se održati 20.10.2018. u Zagrebu. Oni su potvrdili svoje rezultate u BiH osvojivši u Hadžićima sve što se moglo osvojiti.
U nedjelju naši seniori Mihaela Senjak i Karlo Galić u sklopu priprema za Europsko prvenstvo do 21 godine nastupaju na Otvorenom Kupu Srbije za reprezentaciju federalnog Saveza.

Ostale vijesti iz kategorije

Obavijest o pojačanom inspekcijskom nadzoru

Obavijest o pojačanom inspekcijskom nadzoru

U skladu s Naredbom Kriznog stožera ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH, objavljene dana 29. lipnja 2020. godine, a s ciljem smanjivanja rizika od infekcije COVID-19, kao i sprječavanja širenja infekcije, obavještavamo sve žitelje općine Posušje da će...

RAKITNO: SVETKOVINA ROĐENJA SVETOG IVANA KRSTITELJA

RAKITNO: SVETKOVINA ROĐENJA SVETOG IVANA KRSTITELJA

Blagdan je sv. Ivana Krstitelja, jednog od najomiljenijih svetaca u hrvatskom narodu, kojemu su posvećeni brojni gradovi, naselja, biskupije, župe, crkve i kapele. Sveti Ivan bio je pustinjak, mučenik, Kristov prethodnik. Ukazao je na Isusa kao Jaganjca koji oduzima...