Otvorena manifestacija „Božić u Posušju“

22. 12. 2018

Sinoć je u 17h na Trgu hrvatskih branitelja otvorena manifestacija „Božić u Posušju“, prigodnim govorom načelnika Općine Posušje, gospodina Branka Bage. Naglasio je kako je puno truda uloženo u organizaciju ovog događaja, puno osoba sudjelovalo je na volonterskoj bazi u svim pripremama. Ponosni smo na ovu manifestaciju koja se ove godine podigla na višu razinu i evo održava se kroz sljedeća četiri dana.
Prvi dan sajma uljepšali su posuški srednjoškolci svojim izvedbama. Odličan koncert održala je i „Osnovna glazbena škola Posušje“ u kinodvorani. Druženje su upotpunile razne radionice svojim proizvodima. Posjetitelji su se mogli ugrijati toplim napitcima i bogatom gastro ponudom.

Prvog dana sajma, organizirana je bogata tombola s brojnim poklonima, oni sretne ruke dobili su brojne poklon bonove, večere, članirine u posuškim teretanama. Svi prihodi od tombole idu preko Centra za socijalnu skrb u Posušju za humanitarne svrhe, najpotrebitijima u našoj općini.

„Božić u Posušju“ nastavlja se sutra na istom mjestu od 16h. Vidimo se!

Fotografije prvog dana manifestacije pogledajte u našoj galeriji slika.

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...