Općina Posušje sudjelovala na 5. sajamu „Okusi Hrvatsku“ u Baškoj Vodi

27. 06. 2017

Petu godinu uzastopno, u organizaciji LAG Adrion i Općine Baška Voda, a uz pokroviteljstvo predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, u Baškoj Vodi održava se sajam domaćih proizvoda „Okusi Hrvatsku“. Na oko 500 metara duž rive ove godine je svoje proizvode izložilo više od stotinu izlagača što dokazuje da interes za ovu manifestaciju raste.

Jedan od izlagača je i Općina Posušje, koja već tradicionalno sudjeluje na ovom sajmu. U obogaćivanju ponude štanda ove godine je pomogao i ”Visit Blidinje” sa svojim promotivnim materijalima. Uz mirisne kreme, kavu i skulpture od drveta, na posuškom štandu se moglo naći i već dobro poznatog promotivnog materijala za degustaciju.

Prvenstveni cilj manifestacije je promoviranje kvalitetnih domaćih proizvoda i uvrštavanja istih u turističku ponudu, a dodatnu kvalitetu daje kulturno zabavni program uz predstavljanje gradova/općina partnera – ove godine to je Grad Vukovar.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...