Održano Adventsko druženje u Posušju

23. 12. 2017

Gradski park večeras je bio ispunjen roditeljima i djecom koji su s nestrpljenjem iščekivali dolazak Djeda Božićnjaka. On se i ove godine spuštao s vrha zgrade srednje škole djeleći pri tom raznorazne slastice mališanima.

Druženje je prethodno započelo dječjom predstavom Superjunaci u tvornici igračaka, potom, nakon spuštanja djedice iz dalekih sjevernih krajeva, nastavilo izvedbama posuških dječjih vrtića, HKUD-a Fra Petar Bakula, te benda Sjena i Jure Tole.

Oni stariji mogli su uživati u kuhanom vinu i delicijama koje su vrijedno cijeli dan pripremali učenici kuharskog odjeljenja Srednje strukovne škole, a čijom kupnjom su se prikupljala sredstva za potrebite u našoj općini. Također, ove godine uz besplatno fotografiranje, mnogi su u džepu ponjeli uspomenu na ovogodišnje adventsko druženje u Posušju.

Još recimo kako je cijela večer bila začinjena vatrometom u kojem su uživali svi nazočni.

Uz zahvalu općinskim pripravnicima, udruzi PAUK, HGSS-u Posušje, učenicima već spomenutog kuharskog odjela, tvrtkama Šišović i Binvest, Vodovodu, posuškim Vatrogascima i svima koji su na pozornici uveseljavali nazočne, pozivamo vas da se tradicionalnom druženju uz bakalar i Djeda Božićnjaka pridružite i sutra na Trgu hrvatskih branitelja u 12:00 sati.

Dobro nam došli!

 

 

Ostale vijesti iz kategorije

Obavijest o pojačanom inspekcijskom nadzoru

Obavijest o pojačanom inspekcijskom nadzoru

U skladu s Naredbom Kriznog stožera ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH, objavljene dana 29. lipnja 2020. godine, a s ciljem smanjivanja rizika od infekcije COVID-19, kao i sprječavanja širenja infekcije, obavještavamo sve žitelje općine Posušje da će...

RAKITNO: SVETKOVINA ROĐENJA SVETOG IVANA KRSTITELJA

RAKITNO: SVETKOVINA ROĐENJA SVETOG IVANA KRSTITELJA

Blagdan je sv. Ivana Krstitelja, jednog od najomiljenijih svetaca u hrvatskom narodu, kojemu su posvećeni brojni gradovi, naselja, biskupije, župe, crkve i kapele. Sveti Ivan bio je pustinjak, mučenik, Kristov prethodnik. Ukazao je na Isusa kao Jaganjca koji oduzima...