Održan 10. Posušje LIVE

11. 08. 2018

U sklopu Posuškog lita 2018. večeras je na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju s početkom u 21:00 sat održan tradicionalni koncert pod nazivom Posušje LIVE. Posjetitelji su imali priliku čuti nekoliko posuških izvođača koji su prisutne oduševili odličnom živom svirkom. To su redom: ROCK – AKADEMIJA, ETERNO, SJENA, ŽULJ UNITED BAND, MANUELA MAŠA ŽULJ, POSUŠJE LIVE BAND I PRESS PLAY.

Zahvaljujući mladima, njihovom entuzijazmu, te razumijevanju i potpori vodstva lokalne zajednice ovim koncertom obilježena je 10-ta godišnjica prvog Posušje LIVE-a. 

Organizatori su se prisjetili početaka, nastajanja ideje i želje kako da posuški rock vrate na scenu s nekim novim licima. U „Dnevnom boravku“ okupili su posuške talente omogućujući im da razvijaju svoje glazbene, voditeljske i organizacijske vještine.

Tijekom godina, na „Posušje LIVE“ koncertima nastupilo je preko 80 različitih izvođača, iz Posušja i okolnih gradova. A svake godine preko 30 mladih volontera i građana Posušja izdvojilo je svoje vrijeme i energiju kako bi omogućili da se „Posušje LIVE“ održi. 

Također, organizatori su uputili veliku zahvalu sjajnoj ekipi iz Posušja na vrhunskoj organizaciji kao i oživljenoj ideji ovog legendarnog koncerta na kojem su oduvijek i publika i izvođači bili dio iste glazbene posuške priče.

Pod pokroviteljstvom Općine Posušje, manifestacijom Posuško lito, te tvrtkom PRO STAGE, posuški glazbenici nastavljaju tradiciju živih svirki u Posušju, koja traje već više od 40 godina. Program su vodile Gabrijela Bešlić i Iva Jukić.

Ostale vijesti iz kategorije

JAVNI POZIV radi sporazumnog pribavljanja nekretninama

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Županija Zapadnohercegovačka Općinsko pravobraniteljstvo Posušje Broj: U-30/19 Dana: 04.12.2019 godine Na osnovu čl.23. Zakona o izvlaštenju ( „ Službene novine FBiH „ broj 70/07, 36/10, 25/12 i 34/16 ), a u svezi...

Obavijest o uspostavi adresnog registra u općini Posušje

Obavještavaju se stanovnici Vinjana da je u tijeku postavljanje pločica s kućnim brojem za područje cijele mjesne zajednice Vinjani.Stanovnici se mole za strpljenje i pozivaju se da pruže punu suradnju. Ovim putem obavještavaju se građani da se za postavljanje kućnog...