Nova generacija pripravnika u Općini Posušje

29. 03. 2017

Jutros je u Općinskoj vijećnici upriličeno potpisivanje ugovora između kandidata za pripravnički staž i Općinskog načelnika Branka Bage.

Uz potporu općine i zavoda za zapošljavanje, odnosno kroz „Program sufinanciranja zapošljavanja 2017.“, stjecat će svoje prvo radno iskustvo u Općini Posušje, kako bi po završetku projekta, uz usvojeno praktično znanje i vještine, bili konkurentniji na tržištu rada.

Ovime su osobe dosad angažirane za rad u općini temeljem ugovora o stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa, dobile priliku sudjelovati u navedenom programu Federalnog zavoda za zapošljavanje.

Novim mladim radnim kolegama želimo uspješan rad!

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...