NEOBVEZUJUĆI JAVNI POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA ZAKUP  POSLOVNIH PROSTORA JUŽNE TRIBINE STADIONA MOKRI DOLAC

06. 11. 2018

Predmet neobvezujućeg javnog poziva:

Predmet neobvezujućeg javnog poziva za iskazivanje interesa je dostava pisma namjere za realizaciju planirane djelatnosti u prostornim kapacitetima kojima raspolaže južna tribina stadiona Mokri Dolac.

Cilj neobvezujućeg javnog poziva:

Cilj neobvezujućeg javnog poziva je prikupljanje informacija o svim pitanjima koja su relevantna za realizaciju postupka davanja u dugogodišnji zakup poslovnih prostora južne tribine stadiona Mokri Dolac. Ovim pozivom nastoje se prikupiti informacije o zinteresiranosti za zakup, o mogućem sadržaju djelatnosti i prostoru koji bi se zahtjevao.

Prijava na neobvezujući javni poziv

Svi zainteresirani mogu svoje pismo namjere dostaviti putem pošte na adresu Općina Posušje Ured općinskog načelnika, fra Grge Martića 39, Posušje s naznakom „za Javni poziv“ ili putem e-mail adrese opcina.posusje.gs@posusje.net.

Pismo namjere minimalno treba sadržavati opis poslovne ili druge planirane djelatnosti i navođenje potrebne kvadrature za tu djelatnost.

 

Ovaj javni poziv otvoren je 15 (petnaest) dana od dana objave na oglasnoj ploči i na službenoj web stranci Općine Posušje.

 

Broj: 1025/18

Posušje, 5.11.2018. godine

Općinski načelnik

Branko Bago

Skip to content