Meljakuša i Čitluk u finalu MNT MZ Općine Posušje

31. 07. 2018

Meljakuša i Čitluk plasirali su se u finale Malonogometnog turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posusje.

U prvom polufinalnom susretu Gradac – Meljakuša, igranom pred punim tribinama igrališta osnovne škole Ivana Mažuranića, Meljakuša je napokon uspjela savladati Gradac te se plasirala u finale. Momčad Meljakuše je vrlo brzo iz prekida povela s dva gola prednosti, dok se Gradac na kraju utakmice otvorio pokušao i s igračem više što su oni iskoristili za konačnu pobjedu od 5:0.

U drugom polufinalnom susretu sastali su se Rastovača polje i Čitluk, a “crno-žuti” su slavili rezultatom 3:1 te su tako izborili svoje treće finale zaredom. Dva su prijašnja gubili tako da ne sumnjamo kako će u svom trećem finalu dati sve od sebe kako bi došli do prvog i povijesnog naslova.

Finale i utakmica za treće mjesto na rasporedu su ove srijede.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...