Za ljepše i sigurnije Posušje: Nastavak radova na obnovi nogostupa

27. 04. 2018

Danas je u sali za sastanke Općinskog načelnika potpisan ugovor vezan uz nastavak radova na obnovi gradskih nogostupa. Radovi će obuhvatiti dio Ulice bana Josipa Jelačića,  a izvodit će ih domaća tvrtka Mrvelji, koja se obvezala da će ih završiti u roku od 45 dana.

Podsjetimo, od 2014. intenzivno se radi na obnovi gradskih pločnika, odnosno nogostupa. Do sada je potpuna rekonstrukcija obuhvatila dvije glavne, ujedno i najduže ulice, Kralja Tomislava i Fra Grge Martića. Najavljena rekonstrukcija u Ulici bana Josipa Jelačića svakako će donijeti ljepši i urbani izgledu Posušja te doprinijeti i većoj sigurnosti pješaka.

Dodajmo ovome kako se uz intenzivan angažman na rekonstrukciji nogostupa, radi i na uređenju prometnih križanja, zelenih površina te obnovi i proširenju javne rasvjete.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...