Javni natječaj za privremeno korištenje prostora Logističkog centra za male poduzetnike i obrtnike

29. 05. 2017

Posušje, 29.5.2017.

Općinski načelnik općine Posušje objavljuje

Javni natječaj za privremeno korištenje prostora  Logističkog centra za male poduzetnike i obrtnike

 

Osnovni cilj davanja na privremeno korištenje prostora  Logističkog centra za male poduzetnike i obrtnike je prvenstveno pomoć poduzetnicima početnicima u prvim godinama njihova poslovanja, kao i postojećim poduzetnicima s novim proizvodima ili uslugama (osim trgovine, ugostiteljstva i igara na sreću) sa sjedištem na području općine Posušje koji su već pokrenuli ili  pokreću poslovnu djelatnost na području općine Posušje.

Ciljne skupine ovog javnog natječaja su:  poduzetnici početnici , postojeći poduzetnici, nezaposlene osobe, studenti, poljoprivrednici.

Obvezna dokumentacija za poduzetnike ili obrtnike početnike je:

  1. Poslovni plan
  2. Ovjerena Izjava da će prijavitelj/ica (koji nemaju već otvoren obrt ili Rješenje o registraciji poduzeća) podnijeti zahtjev za registraciju poslovnog subjekta u poslovnom inkubatoru najkasnije tri mjeseca od potpisivanja Ugovora s općinom Posušje o ulasku u logistički centar.
  3. Potvrda o nekažnjavanju od strane nadležne institucije

Obvezna dokumentacija za postojeće poduzetnike:

  1. Poslovni plan (po obrascu u prilogu javnog natječaja)
  2. Potvrda o izmirenim obvezama po osnovi javnih prihoda (da nema poreznih dugovanja)
  3. Rješenje o registraciji
  4. Rješenje o razvrstavanju djelatnosti
  5. Identifikacijski broj
  6. Potvrda o nekažnjavanju od strane nadležne institucije

Ocjenjivanje i izbor pristiglih prijava izvršiti će Povjerenstvo imenovano od strane Općinskog načelnika. Povjerenstvo će na osnovu  Pravilnika o korištenju Logističkog centa za male poduzetnike i obrtnike predložiti rang listu potencijalnih korisnika i istu dostaviti Općinskom načelniku.

Javni poziv biti će otvoren  30 kalendarskih dana od dana objave na službenoj Internet stranici općine Posušje. Prijave se podnose u zatvorenoj  koverti s naznakom „ Za javni natječaj za ulazak u Logistički centar za male poduzetnike i obrtnike“.

Odgovore na pitanja ili eventualne nejasnoće moguće je dobiti na broj telefona: 039 685 721 ili u uredu broj 111/ 1 kat u zgradi općine Posušje.

Prijavni obrazac možete preuzeti sa sljedeće pozivnice:

Obrazac poslovnog plana

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...