Jablaničko, Ramsko i jezero u Tribistovu danas dobili info punkt

18. 10. 2018

 Danas je na plaži Vila Ostrožac u Jablanici  svečano otvoren Info punkt za promociju područja Jablaničkog, Ramskog te našeg jezera u Tribistovu.

Ovaj događaj bio je iznimna prilika za zajedničku promociju ljepote ovih jezerskih područja koja je predstavljena putem prezentacije ostvarenih rezultata projekta, kao i promotivnih materijala.

Info punkt smješten je u drvenoj kućici nabavljenoj u okviru projekta „Razvoj turizma na tri jezera“, kojeg u partnerstvu provode općine Posušje, Jablanica te Prozor – Rama u suradnji s Udrugom za poduzetništvo  i posao LiNK.

Ovaj projekt financira Europska unija kroz zajednički Program Europske unije i njemačke vlade za podršku samoupravi i ekonomskom razvoju u BiH (EU ProLocal), Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmbh.

Info punkt će služiti za promociju zajedničke turističke ponude, pružanje informacija o turističkim resursima područja koje obuhvaćaju tri jezera, uz bogat promotivni materijal (web stranica, Youtube kanal, Facebook, Instagram, video zapisi, fotografije, brošure), a drvena kućica je također u funkciji razvoja aktivnosti na otvorenom kao i aktivnosti za mlade.

 

Ostale vijesti iz kategorije

12. OBLJETNICA POSTAVLJANJA KRIŽA NA GRADINI – ORLOVU KUKU

12. OBLJETNICA POSTAVLJANJA KRIŽA NA GRADINI – ORLOVU KUKU

Tradicionalno, članovi članovi Hrvatskog planinarskog društva „Pločno“ na blagdan „Križi“ obilježavaju obljetnicu postavljanja križa na Orlovu kuku. Križ su članovi HPD „Pločno“ prije dvanaest godina na svojim leđima iznijeli i postavili na vrhu Orlov kuk između...

JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE STARIH FOTOGRAFIJA POSUŠJA

JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE STARIH FOTOGRAFIJA POSUŠJA

Općina Posušje poziva sve žitelje Posušja, kao i sve one koji vuku korijene iz njega ili im je u srcu da sudjeluju u prikupljanju starih fotografija Posušjakako bismo objedinili što veći broj fotografija Posušja iz minulih vremena, uvrstili ih u posušku monografiju te...

Obavijest o održavanju licitacije

Obavijest o održavanju licitacije

Bosna i HercegovinaFEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINEŽUPANIJA ZAPADNOHERCEGOVAČKAOPĆINA POSUŠJEOPĆINSKI NAČELNIK Broj: 01-184/20 Datum: 21.05.2020. godine O B A V I J E S T  O  O D R Ž A V A N J U  L I C I T A C I J E   vezano za Javni oglas za...