I drugi dan adventske manifestacije okupio mnogobrojne Posušane

24. 12. 2017

Pravi božićni duh vladao je i drugi dan programa “Advent u Posušju” na Trgu hrvatskih branitelja.

Mnogi žitelji Posušja, kao i oni koji su za blagdane iz drugih krajeva stigli u naše mjesto, mogli su uživati u kuhanom bakalaru, slasticama, dobrom društvu ali i lijepom vremenu koje je sigurno produžilo ovogodišnje druženje.

Program je započeo veseljem za najmlađe, dolaskom Djeda Božićnjaka, dijeljenjem poklona i fotografiranjem. Potom je uslijedio zabavni program na kom su nastupali svi uzrasti. Tako su nazočne zabavljali vrtićanci iz dječjeg vrtića Bajka, učenici Osnovne glazbene škole, VIS Eterno te klape Zvizdan (muška i ženska) i Grga.

Treba reći da je i današnji dan bio u znaku prikupljanja sredstava za potrebite. U ovu svrhu, zajedničkim snagama, ekipa aktivista iz Artista te Općina Posušje kroz tri večeri, prvoj u Imotskom, i protekle dvije na Trgu hrvatskih branitelja, prikupila je gotovo 3000 KM. Svima onima koji su sudjelovali u ovoj akciji od srca hvala.

A zahvalu upućujemo i na pomoći oko organizacije Odjeljenju kuhara Srednje strukovne škole, članicama Zajednice žena Kraljica Katarina Kosača HDZ-a BIH, pripravnicima Općine Posušje, članovima udruge PAUK, svim izvođačima i pojedincima koji su pripomogli ovogodišnjoj manifestaciji.

 

Ostale vijesti iz kategorije

Obavijest o pojačanom inspekcijskom nadzoru

Obavijest o pojačanom inspekcijskom nadzoru

U skladu s Naredbom Kriznog stožera ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi ŽZH, objavljene dana 29. lipnja 2020. godine, a s ciljem smanjivanja rizika od infekcije COVID-19, kao i sprječavanja širenja infekcije, obavještavamo sve žitelje općine Posušje da će...

RAKITNO: SVETKOVINA ROĐENJA SVETOG IVANA KRSTITELJA

RAKITNO: SVETKOVINA ROĐENJA SVETOG IVANA KRSTITELJA

Blagdan je sv. Ivana Krstitelja, jednog od najomiljenijih svetaca u hrvatskom narodu, kojemu su posvećeni brojni gradovi, naselja, biskupije, župe, crkve i kapele. Sveti Ivan bio je pustinjak, mučenik, Kristov prethodnik. Ukazao je na Isusa kao Jaganjca koji oduzima...