Dopredsjednik Vijeća mladih na sastanku s Općinskim načelnikom

29. 11. 2017
Jutros su se u zgradi posuške Općine sastali dopredsjednik Vijeća mladih općine Posušje Jozo Kolobarić, i posuški načelnik Branko Bago. Razgovori su se vodili vezano za edukacije o ekologiji  koje u vidu projekta provodi Jozo Kolobarić u Osnovnoj školi u Posušju, a ispred Vijeća mladih. Treba svakako naglasiti da su ova predavanja u suglasju sa Strategijom općine Posušje te LEAP planom usvojenim u proljeće ove godine. Općina Posušje, prvenstveno načelnik Bago i Vijeće mladih, u suradnji s ravnateljom središnje Osnovne škole gospodinom Zvonimirom Širićem, nastupaju u zajedničkoj i integriranoj suradnji na ovu temu tako da se ona provodi u praktičnom obliku.
​Dakle radi se o zajedničkoj suradnji sa dugoročnim planovima.
Načelnik Bago izrazio je snažnu podršku aktivnostima mladih iz Vijeća, a i u ovom se slučaju vidi da načelnik osobno prepoznaje trud i rad mladih iz Posušja, te ih kao i dosad podržava.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...