Budite član HŠK Posušja i pomozite svome klubu

20. 08. 2017

Projekt “Tvoj klub te treba, učlani se i pomozi mu već danas“ kojeg provodi HŠK Posušje u suradnji s navijačima predstavljen je danas u upravi kluba.

Cilj projekta je potaknuti što veći broj ljudi da se učlane i na taj način pomognu našem nogometnom klubu, jer članovi su njegov temelj i jamstvo da će opstati i u teškim vremenima, te da će interes kluba biti iznad svega.

Predsjednik kluba Damir Jurišić predstavio je projekt i izrazio nadu da će simpatizeri i prijatelji kluba prepoznati ovu akciju, te kroz članstvo doprinijeti razvoju HŠK Posušja. Podršku ovom projektu iskazao je i općinski načelnik Branko Bago koji se među prvima učlanio, te izrazio spremnost za podršku ovom i svim budućim projektima kluba.

Cijena članske iskaznice za mlađe od 18 godina iznosi 10 KM, a za starije od 18 godina 20 KM.

Svi simpatizeri našeg nogometnog kluba svoju iskaznicu mogu zatražiti putem email-a: hsk.posusje@tel.net.ba, facebook stranice: HŠK Posušje, te na brojeve telefona: 063/826-490 i 063/633-632.

Iz kluba poručuju kako će u idućem razdoblju intenzivno raditi na promicanju ove akcije.

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...