Županija Zapadnohercegovačka predstavljena na poznatoj manifestaciji “Tradicionalni hrvatski Božić u Imotskom”

23. 12. 2019

U srijedu, 18. prosinca 2019. godine, Županija Zapadnohercegovačka je bila sudionik poznate manifestacije “Tradicionalni hrvatski Božić u Imotskom”.

U suradnji sa gradom Imotski, te Turističkom zajednicom Imotski uspješno je organizirana “Večer Županije Zapadnohercegovačke”. Posjetitelji su uživali u vrhunskim tradicionalnim delicijama sa područja cijele Županije Zapadnohercegovačke, a za zabavni dio programa bile su zadužene popularne Dream Team Babe iz Ljubuškog. Isto tako, posjetitelji su imali mogućnost putovanja kroz najatraktivnije outdoor/avanturističke lokacije na atraktivan i moderan način koristeći VR tehnologiju. Virtualnim putovanjem kroz neke od najljepših turističkih atrakcija u Županiji Zapadnohercegovačkoj mogli su vidjeti Vodopad Kravica u Ljubuškom, Borak u Širokom Brijegu, Park prirode Blidinje u Posušju i Peć Mlini u Grudama.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...