Županija Zapadnohercegovačka predstavljena na poznatoj manifestaciji “Tradicionalni hrvatski Božić u Imotskom”

23. 12. 2019

U srijedu, 18. prosinca 2019. godine, Županija Zapadnohercegovačka je bila sudionik poznate manifestacije “Tradicionalni hrvatski Božić u Imotskom”.

U suradnji sa gradom Imotski, te Turističkom zajednicom Imotski uspješno je organizirana “Večer Županije Zapadnohercegovačke”. Posjetitelji su uživali u vrhunskim tradicionalnim delicijama sa područja cijele Županije Zapadnohercegovačke, a za zabavni dio programa bile su zadužene popularne Dream Team Babe iz Ljubuškog. Isto tako, posjetitelji su imali mogućnost putovanja kroz najatraktivnije outdoor/avanturističke lokacije na atraktivan i moderan način koristeći VR tehnologiju. Virtualnim putovanjem kroz neke od najljepših turističkih atrakcija u Županiji Zapadnohercegovačkoj mogli su vidjeti Vodopad Kravica u Ljubuškom, Borak u Širokom Brijegu, Park prirode Blidinje u Posušju i Peć Mlini u Grudama.

Ostale vijesti iz kategorije

PREDSTAVA „DIVA GRABOVČEVA“ U POSUŠJU

PREDSTAVA „DIVA GRABOVČEVA“ U POSUŠJU

U subotu, 25. siječnja 2020. godine s početkom u 19:30 sati u posuškoj kinodvorani biti će izvedena predstava „Diva Grabovčeva“ u izvedbi Sinjskog pučkog kazališta i Franjevačke klasične gimnazije Sinj. Za vrijeme turske okupacije Turci su činili brojne zločine nad...

KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI

KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI

Košarkaši OKK Čelik iz Zenice sinoć su ekipi KK Posušje nanijeli prvi poraz u pripremnom djelu. OKK Čelik je u Areni u Zenici savladao KK Posušje s rezultatom 89 – 71. Pandžini izabranici su kontrolirali susret i na kraju zasluženo slavili s osamnaest poena razlike....

PAZITE, USPORITE!

PAZITE, USPORITE!

Danas započinje nastava u svim školama na području općine Posušje te stoga molimo sve vozače za pojačan oprez, osobito u blizini škola. Svim učenicima želimo sretno i uspješno drugo polugodište.