Veliki uspjeh posuških cheerleadersica

28. 05. 2019

Hrvatski Cheerleading klub Posušje ove subote, 25. svibnja nastupio je na drugom po redu međunarodnom natjecanju u modernim plesovima pod nazivom „Mo Stars Mediteran Open Dance 2019.“.

Na ovom masovnom natjecanju u Mostaru, posuške cheerleadersice su osvojile šest zlatnih medalja i jednu srebrenu. „Ovim uspjesima naše cheerleadersice su pokazale svoju kvalitetu i uloženi trud kroz treninge“, poručili su iz HCK Posušje.

Mini kadeti u disciplini pom pon su osvojili zlato, kao i kadeti u cheerleadingu i juniori u openu. Pojedinačno su zlato osvojile Ana Bašić i Anđela Sabljo, dok su kao duo zlato osvojile Karla Galić i Ana Bešlić. Kao duo, srebro su osvojile Mihaela Milas i Danijela Bešlić .

Inače, samo natjecanje je doista bilo masovno. Sudjelovalo je 1792 plesača, 43 kluba iz 33 različita grada i općine, 5 zemalja. Svi zajedno predstavili su čak 308 koreografija.

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...