Uvjerljiva pobjeda Posušja nad Tomislavom

04. 11. 2019

Uvjerljivom pobjedom 80:45 (11:11, 25:9, 18:11, 26:14) Posušje je pobijedilo ekipu iz Tomislavgrada u 3. kolu prvenstva Košarkaškog saveza Herceg Bosne.

Trener Robert Jurišić je kazao da je pobjeda bila očekivana. „Ekipa Tomislava nas je u početku iznenadila. To je mlada ekipa koja zna igrati, ali nije utrenirana. Mi smo fizički jača ekipa i to je rezultat pokazao“, kazao je trener Jurišić.

Josip Ramljak je bio najefikasniji kod Posušja sa 15 poena, Ante Begić je dodao 13, a Ante Leko 10 poena. Kod Tomislava najbolji je bio Ante Krajnović sa 16 poena.

Rezultati 3. kola su sljedeći:

Široki II – Student 69:71

Sutra, 3. studenog igraju:

Busovača – Ljubuški,

Brotnjo: Zrinjski II,

Grude su slobodne.

Iduće kolo košarkaši Posušja igraju s ekipom Gruda u Grudama.

Ostale vijesti iz kategorije

POSKOCI NASTUPILI NA POLAGANJU CRNOG POJASA, SARA GRUBIŠIĆ NAJBOLJA

POSKOCI NASTUPILI NA POLAGANJU CRNOG POJASA, SARA GRUBIŠIĆ NAJBOLJA

5 NOVIH CRNIH POJASA U POSUŠJU U nedjelju 26.1.2019. u sarajevskom hotelu Hills održalo se polaganje za crne pojase u organizaciji Taekwondo Saveza Bosne i Hercegovine. Ispitu su pristupila 63 kandidata iz cijele Bosne i Hercegovine koji su polagali za zvanja od 1....

POSUŠANI ODUŠEVLJENI UPRIZORENJEM „DIVE GRABOVČEVE”

POSUŠANI ODUŠEVLJENI UPRIZORENJEM „DIVE GRABOVČEVE”

14. prosinca 2019. godine potpisali smo Povelju o prijateljstvu i suradnji s Gradom Sinjom. Tada smo kazali kako ona nije samo simbolika, već prilika za razmjenu iskustava i zajedničko djelovanje u izgradnji bolje budućnosti, a sinoć odigrana predstava prvi je korak...