Uspješan vikend je za našim cheerleadersicama u Splitu

16. 12. 2019

Hrvatski cheerleading klub Posušje ove subote 14. prosinca je sudjelovalona Adriatic Dance Cup u Splitu koji se i ove godine održao u organizaciji Hrvatskog cheerleading saveza. ŠC Bazeni Poljud ugostio je preko 800 natjecatelja iz Hrvatske, BiH i Crne Gore. Posuške cheerleaderisce su nastupile u pet različitih disciplina i u jako teškoj konkurenciji između europskih i svjetskih prvakinja postigle jako dobre rezultate za naš klub. Tako su Anja Begić i Dijana Biško u disciplini Freestyle pom par osvojile zlato, naši Cheer hip jop juniori osvojili su srebro, jedna naša ekipa u disciplini Open tiny osvojila je broncu, fok su Karla Galić i Ana Bešlić u disciplini Freestyle pom par seniori osvojile broncu. Naši dragi kadeti ovaj put nisu ništa osvojili, osim srca svih gledatelja. Nažalost zbog povrede jedan nastup smo morali otkazati, kazano nam je u našem klubu.

Iz HCK Posušje zahvaljuju Športskom savezu općine Posušje koji je pomogao i omogućio odlazak na ovaj Cup, ali i svim roditeljima na nesebičnoj pomoći tijekom cijele godine.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...