Taekwondo: SARA GRUBIŠIĆ I MATEJ BEŠLIĆ ZLATNI U ZAGREBU

13. 05. 2019

U subotu 11.5.2019. juniorski tim formaša taekwondo kluba “Poskok” iz Posušja nastupio je u Zagrebu na međunarodnom taekwondo turniru ” Susedgrad sokol pokal 2019″. Na turniru je sudjelovalo više od 600 natjecatelja iz nekoliko europskih zemalja. Taekwondo klub “Poskok” predstavljalo je četvero natjecatelja koji su se izborili za dvije zlatne i brončanu medalju. Matej Bešlić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji JA-2 a u istoj kategoriji Mate Dragoja osvonio je brončanu dok je David Dumančić ostao bez medalje. Sara Grubišić je u kategoriji JB-2 je također osvojila zlatnu medalju. Na ovaj turnir posuške sportaše je vodila Ankica Bešlić a sponzor putovanja bili su Euromaterijali d.o.o iz Posušja.
Petar Boban, trener Naši članovi su imali odličan nastup u Zagrebu i potvrdili su svoje odlične rezultate na državnoj razini. Ovi naši sportaši su svestrani i osim u formama jako su dobri i u sportskoj borbi a svakodnevo asistiraju na treninzima kao pomoćni treneri. Čestitam im na nastupu i medaljama te se zahvaljujem mami Ankici na pomoći kao i našem stalnom sponzoru.

Ostale vijesti iz kategorije

Uvođenjem Lean alata do uspješnijeg poslovanja

Uvođenjem Lean alata do uspješnijeg poslovanja

U Tehnološkom parku u Posušju danas je (četvrtak, 14.studeni 2019.) održan seminar o Lean proizvodnji namijenjen menadžerima i voditeljima poslovnih odjela koji žele optimizirati svoje poslovanje uvođenjem Lean alata. Seminar je održan u organizaciji Sveučilišta u...