Sastanak načelnika Begića s federalnom ministricom Zorom Dujmović

12. 02. 2021

Načelnik općine Posušje Ante Begić (HDZ BiH) bio je u Sarajevu u posjeti kod federalne ministrice kulture i športa Zore Dujmović.

Načelnik Begić zahvalio je ministrici na dosadašnjoj potpori projektima s kojima je aplicirano ispred općine a podržani su ispred ministarstva, ali i u ime ostalih udruga i športskih klubova s prostora općine Posušje koji su bili korisnici sredstava ovog ministarstva.

Ministrica Dujmović je prije svega čestitala načelniku Begiću na novoj funkciji i poželila mu uspješan rad te rekla kako je raduje činjenica da mladi ljudi sve više preuzimaju odgovornost na najzhatjevnijim funkcijama. Kazala je kako ovo ministarstvo u svom punom kapacitetu stoji na raspolaganju i biti će podrška svim onim projektima koji budu od velike važnosti za općinu Posušje.

Ovom prilikom ministrica je načelniku na kraju sastanka uručila Zbornik radova Zapadne Hercegovine s okruglog stola održanog u listopadu 2019. godine u sklopu dvodnevne manifestacije „Dani europskog naslijeđa“.

Ostale vijesti iz kategorije

76. godišnjica Bleiburške tragedije

76. godišnjica Bleiburške tragedije

Danas se obilježava 76. godišnjica Bleiburške tragedije. Tim povodom, prisjećajući se žrtava stravičnih komunističkih zločina nad Hrvatima koji su započeli na Bleiburgu u svibnju 1945. godine, pred Spomen obilježjem hrvatskim braniteljima u Posušju zajednički vijenac...

Arhiva