Sarajevo nadigralo Posušje

18. 10. 2021

HŠK Posušje je nakon reprezentativne stanke zabilježilo još jedan poraz. Ovog puta bolje je bilo FK Sarajevo, rezultatom 1:0.

Pogodak odluke dijelo je Kapića iz 8. minute kada je izašao sam pred Baćka i postavio konačan rezultat. Baćak je danas bio i najbolji igrač utakmice te u nekoliko navrata spasio Posušje od katastrofe.

Najgore od svega što su u drugom poluvremenu crvene kartone dobili kapetan Posušja Davor Landeka te iskusni Josip Barišić. Tako je Posušje ostalo bez dva važna igrača za utakmicu protiv Željezničara koja se igra sljedeće kolo na Mokrom docu u Posušju.

Ostale vijesti iz kategorije

Za opremanje Dječjeg vrtića Bajka 100.000 kuna!

Za opremanje Dječjeg vrtića Bajka 100.000 kuna!

Objavljenji su rezultati Javnog poziva i Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske o dodjeli financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata u BiH i stvaranja održivih uvjeta života u BiH za tekuću godinu.Među 53 odobrena projekta je i projekt Općine...

Zakazana 10. sjednica Općinskog vijeća

Zakazana 10. sjednica Općinskog vijeća

10. sjednica Općinskog vijeća će se održati 3.12.2021. godine  (petak) s početkom u 9:00 sati u općinskoj vijećnici. Dnevni red možete preuzeti s: Dnevni-red-3.12.2021-godinePreuzmi

Arhiva