Proljetna akcija čišćenja i uređenja javnih površina u Posušju

04. 05. 2021

U tijeku su radovi na održavanju javnih površina na području općine Posušje koje zajednički provode JP Vodovod, JU Urbikom, Profesionala vatrogasna postrojba Posušje i Općina Posušje. Sadnjom cvijeća i ostalog ukrasnog bilja uređuju se zelene površine u gradu te na kružnim tokovima. Oko kamere je zabilježilo radove u gradskom parku na visokom i niskom raslinju travnatim površinama i klupama. Također, čisti se okolni plato oko Spomen obilježja hrvatskim braniteljima kako bi posjetitelji ugodnije provodili vrijeme boraveći u ovoj zelenoj gradskoj oazi.

Od izvođača radova doznajemo kako se akcija neće zaustaviti na samom uređivanju gradskih površina, već kako će se u sljedećem periodu nastaviti čišćenjem i uređivanjem okoliša oko lokalnih prometnica na razini cijele općine.

Ostale vijesti iz kategorije

76. godišnjica Bleiburške tragedije

76. godišnjica Bleiburške tragedije

Danas se obilježava 76. godišnjica Bleiburške tragedije. Tim povodom, prisjećajući se žrtava stravičnih komunističkih zločina nad Hrvatima koji su započeli na Bleiburgu u svibnju 1945. godine, pred Spomen obilježjem hrvatskim braniteljima u Posušju zajednički vijenac...

Arhiva