Primanja i obećanja u Frami Posuški Gradac

11. 02. 2020

U nedjelju 09. veljače u crkvi sv. Franje Asiškog u Posuškom Gracu proslavljeni su obredi primanja i obećanja Frame pod geslom ,,Vi ste svjetlost svijeta.”

Stopama sv. Franje odlučilo je poći 27 framaša.
Svoje prvo “Evo me” izgovorilo je 8 framaša, 13 framaša je produžilo svoje obećanja, a 6 ih je dalo svoja prva obećanja.

Misno slavlje predvodio je fra Marin Karačić, područni duhovni asistent Frame Hercegovina.
Svetu misu su uveličali svojom pjesmom framaši iz Frame Čerin, a bili su prisutni i brojni drugi framaši iz cijele Hercegovine.

Nakon misnog slavlja druženje se nastavilo u dvorani u kojoj su domaćini priredili domjenak za sve framaše. Framaše su zabavljali framaši Frame Posušje koji su svojom pjesmom oduševili i rasplesali sve prisutne.

Bilo je to predivno slavlje koje je bilo uveličano bratskim zajedništvom, piše na svojoj facebook stranici Frama Posuški Gradac.

Ostale vijesti iz kategorije

Prestanak stanja prirodne nepogode na području općine Posušje!

Na prijedlog Općinskog stožera civilne zaštite, načelnik općine Posušje Branko Bago 2. lipnja 2020. donio je odluku o prestanku stanja prirodne nepogode na području općine Posušje. Općinski stožer CZ će i dalje pratiti i procjenjivati stanje epidemiološke situacije na...