Primanja i obećanja u Frami Posuški Gradac

11. 02. 2020

U nedjelju 09. veljače u crkvi sv. Franje Asiškog u Posuškom Gracu proslavljeni su obredi primanja i obećanja Frame pod geslom ,,Vi ste svjetlost svijeta.”

Stopama sv. Franje odlučilo je poći 27 framaša.
Svoje prvo “Evo me” izgovorilo je 8 framaša, 13 framaša je produžilo svoje obećanja, a 6 ih je dalo svoja prva obećanja.

Misno slavlje predvodio je fra Marin Karačić, područni duhovni asistent Frame Hercegovina.
Svetu misu su uveličali svojom pjesmom framaši iz Frame Čerin, a bili su prisutni i brojni drugi framaši iz cijele Hercegovine.

Nakon misnog slavlja druženje se nastavilo u dvorani u kojoj su domaćini priredili domjenak za sve framaše. Framaše su zabavljali framaši Frame Posušje koji su svojom pjesmom oduševili i rasplesali sve prisutne.

Bilo je to predivno slavlje koje je bilo uveličano bratskim zajedništvom, piše na svojoj facebook stranici Frama Posuški Gradac.

Ostale vijesti iz kategorije

ODRŽANO EDUKATIVNO PREDAVANJE IZ PODRUČJA STOČARSTVA

ODRŽANO EDUKATIVNO PREDAVANJE IZ PODRUČJA STOČARSTVA

U organizaciji USAID-a, programa Farma II, uz potporu Općine Posušje, danas je u općinskoj vijećnici održano predavanje naziva Ishrana muznih grla. O ovoj temi govorio je prof. dr. Darko Grbeša, eminentni stručnjak iz ovog područja. On se u prvom dijelu...

ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK ZA VII. FESTIVAL KLAPSKE PISME POSUŠJE

ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK ZA VII. FESTIVAL KLAPSKE PISME POSUŠJE

Započele su pripreme za organizaciju još jednoga Festivala klapske pisme u Posušju te je danas u uredu Načelnika općine Posušje održan sastanak Upravnog odbora Festivala na kojemu su definirani prvi koraci za organizaciju VII. Festivala. Šest je uspješno organiziranih...