Prilika za promociju vaših smještajnih i drugih turističkih kapaciteta

20. 05. 2020

Market Makers u sklopu projektnih aktivnosti koje financira Švicarska vlada, s ciljem razvoja tržišta generalno, kao i ruralnog turizma, te afirmiranja ugošćavanja u domaćinstvima, poziva vas da se javite ukoliko imate nekretninu, (kuću, vikendicu, ili zanimljiv prostor) u kojoj biste ugostili međunarodne goste, a da posjeduje osnovne uvjete i kvalitete.

Poljoprivredni, pčelarski, vinogradarski ili proizvodni pogoni su plus i obogaćuju ponudu. Za početak je bitno da se s fotografijama prostora javite na dolje navedene kontakte. U slučaju da prostor odgovora potrebama platforme Airbnb, ekipa Market Makersa će vas pozvati i kreirati vizualni i narativni identitet (profil na web stranici Airbnb) kao i obučiti Vas kako koristiti stranicu, komunicirati s gostima i sve ostale pojedinosti vezane uz proces ugošćavanja.

Reklamiranje na platformi rural.ba je dio projekta. Osnovno poznavanje engleskog jezika (ili netko u vašem domaćinstvu) i tehnološka pismenost su potrebne. Covid19 će ostaviti trajne posljedice na turizam u BiH i svijetu, pogotovo za 2020. godinu, tako da je potrebno poduzeti sve mjere da izgledamo što privlačnije i konkurentnije kao destinacija.

Molimo Vas da se javite s prijedlozima, te preporučite vašoj obitelji, prijateljima i susjedima da nam se jave!

Među ciljanim općinama je POSUŠJE, i to do 1.6. 2020.

KONTAKT: Ruba Velagić +38762854158, velagic.ruba@gmail.com

Ostale vijesti iz kategorije

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...

27. OBLJETNICA POKOLJA U GRABOVICI

27. OBLJETNICA POKOLJA U GRABOVICI

Molitvom, polaganjem vijenaca te paljenjem svijeća jutros je otpočelo obilježavanje 27. godišnjice ubojstva 33 hrvatska civila koje su u selu Grabovica između Jablanice i Mostara ubili pripadnici Armije BiH. Nakon polaganja vijenaca uslijedio je križni put do mjesnog...