PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR – KITAROVIĆ POSJETILA IMOTSKI

08. 12. 2019

Kolinda Grabar – Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a je sklopu kampanje za nadolazeće predsjedničke izbore danas boravila u Imotskom gdje je na glavnom trgu razgovarala s građanima, a potom sudjelovala na misi u crkvi sv. Franje Asiškog.

U posjeti Kolinde Grabar-Kitarović Imotskom, među ostalim, sudjelovali su župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, politički tajnik HDZ-a Ante Sanader, gradonačelnik Imotskoga Ivan Budalić te načelnik općine Posušje Branko Bago.

Pozdravljajući njezinu nazočnost na misi, župnik Zoran Kutleša joj je zahvalio što je Imotski izabrala za dolazak na misu, nakon čega se prolomio pljesak vjernika u ispunjenoj crkvi sv. Franje Asiškog.

“Naša predsjednica je nakratko prestala sa svojim obavezama da bi se pomolila Bogu i zazvala Božji blagoslov na sebe, na svoj život i rad”, kazao je župnik Kutleša.

Podsjetimo, predsjednički izbori u Republici Hrvatskoj održat će se u nedjelju, 22. prosinca, a ovim putem pozivamo sve koji koji žele glasovati na biračkim mjestima u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini na prethodnu/aktivnu registraciju birača – zahtjevi za registraciju mogu se podnositi zaključno do srijede, 11. prosinca. Obrasci zahtjeva za prethodnu/aktivnu registraciju, kao i sve informacije vezane uz predstojeće izbore dostupni su na sljedećim poveznicama:

https://bit.ly/2DWG6jN

https://bit.ly/2RxiqdK

Ostale vijesti iz kategorije

PREDSTAVA „DIVA GRABOVČEVA“ U POSUŠJU

PREDSTAVA „DIVA GRABOVČEVA“ U POSUŠJU

U subotu, 25. siječnja 2020. godine s početkom u 19:30 sati u posuškoj kinodvorani biti će izvedena predstava „Diva Grabovčeva“ u izvedbi Sinjskog pučkog kazališta i Franjevačke klasične gimnazije Sinj. Za vrijeme turske okupacije Turci su činili brojne zločine nad...

KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI

KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI

Košarkaši OKK Čelik iz Zenice sinoć su ekipi KK Posušje nanijeli prvi poraz u pripremnom djelu. OKK Čelik je u Areni u Zenici savladao KK Posušje s rezultatom 89 – 71. Pandžini izabranici su kontrolirali susret i na kraju zasluženo slavili s osamnaest poena razlike....

PAZITE, USPORITE!

PAZITE, USPORITE!

Danas započinje nastava u svim školama na području općine Posušje te stoga molimo sve vozače za pojačan oprez, osobito u blizini škola. Svim učenicima želimo sretno i uspješno drugo polugodište.