Poziv na Informativni sastanak USAID/Sweden FARMA II projekta

26. 03. 2019

USAID/Sweden FARMA II projekt u suradnji sa Općinom Posušje i Uredom Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije vas poziva na Informativni sastanak o raspisanom javnom pozivu međunarodnog projekta FARMA II čiji je cilj unaprjeđenje poljoprivrede kako u Općini Posušje i Županiji Zapadnohercegovačkoj, tako i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Naime, USAID/Sweden FARMA II projekt je raspisao Javni poziv, program dodjele bespovratnih financijskih sredstava – grantova neprofitnim, profitnim, istraživačkim i akademskim organizacijama, u cilju pružanja podrške inovativnim idejama, novim tehnologijama, analizama, konferencijama, radionicama, publikacijama, istraživanjima, studijskim putovanjima, obukama i seminarima.

Informativni sastanak sa ekspertima iz  FARMA II projekta, koji će prezentirati javni poziv i odgovarati na postavljena pitanja, održati će se u Posušju u srijedu 3. travnja 2019. godine, u zgradi  Općine Posušje, u općinskoj vijećnici. (Adresa: fra Grge Martića 30, 88240 Posušje)

Planirano trajanje sastanka je od 10:00-12:00 sati.

Na Informativni sastanak se možete prijaviti putem e-mail adrese grants@farmabih.ba najkasnije do utorka, 2. travnja 2019. godine do 12:00 sati.

Više detalja o javnom pozivu možete pronaći na web stranici projekta  http://farmabih.ba

Svi zainteresirani su dobro došli.

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...