POSUŠKA PUBLIKA UŽIVALA U KONCERTU GLAZBENE DIVE RADOJKE ŠVERKO

23. 12. 2019

Radojka Šverko u subotu je u pratnji prof. Vladimira Babina održala dvosatni koncert u posuškoj kinodvorani. Njezin predivan, snažan glas ispunio je dvoranu u potpunosti, a publika je svaku izvedenu pjesmu ispratila gromoglasnim pljeskom. Bio je to uistinu raskošan koncert, nije pjevala isključivo svoje autorske pjesme već je našu publiku počastila krasnim talijanskim kanconama, filmskom i sakralnom glazbom te stranim i domaćim božićnim pjesmama, a odala je počast i svojim prerano preminulim kolegama Oliveru Dragojeviću i Vinku Coci uvrstivši u program i njihove pjesme.

Koncert bio je uistinu veličanstven i dojmljiv, njezine izvedbe i najzahtjevnijih dionica doimale su se kao da su otpjevane s nevjerojatnom lakoćom, a vrlo prisna komunikacija s publikom dala je koncertu osobitu draž.

Bila je neizmjerna čast ugostiti ovu glazbenu divu u našemu gradu, a svi koji su sudjelovali na koncertu imali su priliku uživati u dva sata vrhunske glazbe i jednome od najimpresivniih glasova na ovim prostorima.

Ostale vijesti iz kategorije

PREDSTAVA „DIVA GRABOVČEVA“ U POSUŠJU

PREDSTAVA „DIVA GRABOVČEVA“ U POSUŠJU

U subotu, 25. siječnja 2020. godine s početkom u 19:30 sati u posuškoj kinodvorani biti će izvedena predstava „Diva Grabovčeva“ u izvedbi Sinjskog pučkog kazališta i Franjevačke klasične gimnazije Sinj. Za vrijeme turske okupacije Turci su činili brojne zločine nad...

KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI

KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI

Košarkaši OKK Čelik iz Zenice sinoć su ekipi KK Posušje nanijeli prvi poraz u pripremnom djelu. OKK Čelik je u Areni u Zenici savladao KK Posušje s rezultatom 89 – 71. Pandžini izabranici su kontrolirali susret i na kraju zasluženo slavili s osamnaest poena razlike....

PAZITE, USPORITE!

PAZITE, USPORITE!

Danas započinje nastava u svim školama na području općine Posušje te stoga molimo sve vozače za pojačan oprez, osobito u blizini škola. Svim učenicima želimo sretno i uspješno drugo polugodište.