POSUŠKA PUBLIKA UŽIVALA U KONCERTU GLAZBENE DIVE RADOJKE ŠVERKO

23. 12. 2019

Radojka Šverko u subotu je u pratnji prof. Vladimira Babina održala dvosatni koncert u posuškoj kinodvorani. Njezin predivan, snažan glas ispunio je dvoranu u potpunosti, a publika je svaku izvedenu pjesmu ispratila gromoglasnim pljeskom. Bio je to uistinu raskošan koncert, nije pjevala isključivo svoje autorske pjesme već je našu publiku počastila krasnim talijanskim kanconama, filmskom i sakralnom glazbom te stranim i domaćim božićnim pjesmama, a odala je počast i svojim prerano preminulim kolegama Oliveru Dragojeviću i Vinku Coci uvrstivši u program i njihove pjesme.

Koncert bio je uistinu veličanstven i dojmljiv, njezine izvedbe i najzahtjevnijih dionica doimale su se kao da su otpjevane s nevjerojatnom lakoćom, a vrlo prisna komunikacija s publikom dala je koncertu osobitu draž.

Bila je neizmjerna čast ugostiti ovu glazbenu divu u našemu gradu, a svi koji su sudjelovali na koncertu imali su priliku uživati u dva sata vrhunske glazbe i jednome od najimpresivniih glasova na ovim prostorima.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...