Podjela bodova na Mokrom Docu između Intera i Libera

04. 11. 2019

U derbiju 6. kola Prve ženske nogometne lige FBiH – JUG posuški Inter i SFK Libero iz Goražda odigrali su na Mokrom Docu 1:1 (1:1).

Prvo poluvrijeme bilo je u znaku gostujućih igračica koje su bolje kombinirale u sredini i samim time kreirale vise prilika pred golom domaćina, ali na golu je bila sigurna Prljević koja brani nekoliko čistih šuteva.

U završnici prvog dijela, malobrojna publika na prohladnom i kišovitom Mokrom Docu, vidjela je dva gola. Prvo gošće dolaze u vodstvo preko Milene Đorđević u 37. minuti utakmice, da bi samo šest minuta kasnije Matea Galić u 43. domaći sastav dovela do poravnanja rezultata. Ovo je bio prvi gol koji je Libero primio u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Potpuno drugačiji pristup utakmici domaćih nogometašica vidjeli smo u drugom poluvremenu. Bile su puno agresivnije i konstantno su radile pritisak na zadnju liniju Libera. Imale su nekoliko prilika koje nisu uspjele završiti udarcem na gol, a one koje bi uputili nisu bili precizni.

Gošće su se tek probudile nakon 77. minute kada Inter ostaje s igračicom manje na terenu. Izravni crveni karton zaslužila je vratarka Prljević koja kao zadnji igrač obrane nepropisno zaustavila protivničku igračicu.

U posljednjih 13. minuta utakmice bilo je puno uzbuđenja pred oba gola, ali na kraju nije bilo promjene rezultata, pa se i jedni i drugi moraju zadovoljiti bodom.

Ostale vijesti iz kategorije

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Dnevno izviješće Zavoda za javno zdravstvo ŽZH

Zavod za javno zdravstvo ŽZH izvjestio je da je jučer u Županiji Zapadnohercegovačkoj testirano na koronavirus 26 osoba. Jedna muška osoba iz Posušja pozitivna je na prisustvo koronavirusa. U samoizolaciji se nalazi 41 osoba. Ukupno zaraženih osoba u Županiji...