PAO ČELIK U ZENICI: Iva Čutura za novu pobjedu Intera!

18. 10. 2021

Nogometašice ŽNK Inter su u jednom od derbija 8. kola Prve lige FBiH s 0:1 savladali ŽNK Čelik u Zenici.
Ove sezone posuške nogometašice igraju odličan nogomet, bilo da igraju na domaćem ili na gostujućem travnjaku. Uz nekoliko pojačanja na početku prvenstva pokazuju da mogu pomrsiti račune puno “jačim” klubovima koji dogodine planiraju plasman u Premijer ligu.


Inter je u Zenici u prvom poluvremenu pružio snažan otpor vrlo dobrim domaćinima, tako da se na odmor otišlo bez golova. Unatoč brojnim prilikama i s jedne i druge strane jedini pogodak na utakmici vidjeli smo u 53. minuti a precizna je bila Iva Čutura. 
Inter je ovim golom na kraju stigao do pete pobjede u prvenstvu i sada je sa 15 bodova na dobi drugog mjesta zajedno sa FK Slobodom.
U sljedećem kolu Inter na Mokrom docu dočekuje Brotnjo u velikom hercegovačkom derbiju.

Ostale vijesti iz kategorije

Za opremanje Dječjeg vrtića Bajka 100.000 kuna!

Za opremanje Dječjeg vrtića Bajka 100.000 kuna!

Objavljenji su rezultati Javnog poziva i Programa pomoći Vlade Republike Hrvatske o dodjeli financijske potpore projektima za poticanje povratka Hrvata u BiH i stvaranja održivih uvjeta života u BiH za tekuću godinu.Među 53 odobrena projekta je i projekt Općine...

Zakazana 10. sjednica Općinskog vijeća

Zakazana 10. sjednica Općinskog vijeća

10. sjednica Općinskog vijeća će se održati 3.12.2021. godine  (petak) s početkom u 9:00 sati u općinskoj vijećnici. Dnevni red možete preuzeti s: Dnevni-red-3.12.2021-godinePreuzmi

Arhiva