Osam medalja za Kickboxing kluba Vitez Mile Bošnjak

25. 03. 2019

Na otvorenom prvenstvu u Tešnju (Balkan open) naših šest boraca iz Kickboxing kluba „Vitez Mile Bošnjak“ Posušje osvojilo je osam medalja.

Ljubo Knezović osvojio je treće mjesto u disciplini low kick, Andrej Bakula je osvojio treće mjesto u disciplini light contact, Petar Gavran je također osvojio treće mjesto u disciplini light contact isto kao i Marko Crnogorac. Josip Crnogorac je bio drugi u K1. Luka Rogić bio je prvi u disciplini light contact do 25 kilograma,  treći u kategoriji do 28 kilogram, te treće mjesto u kategoriji do 32 kilograma.

Spomenimo da je pod vodstvom trenera Miljenka Kutleše Roše treće mjesto osvojila i Nicole Buljan iz Kickboxing kluba „Imotski“. (zp)

Radioposusje.ba/opcina-posusje.ba

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...