ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK ZA VII. FESTIVAL KLAPSKE PISME POSUŠJE

13. 02. 2020

Započele su pripreme za organizaciju još jednoga Festivala klapske pisme u Posušju te je danas u uredu Načelnika općine Posušje održan sastanak Upravnog odbora Festivala na kojemu su definirani prvi koraci za organizaciju VII. Festivala.

Šest je uspješno organiziranih Festivala iza nas, a ozbiljna, rana i temeljita priprema jamče kako će i VII. Festival biti atraktivna i odlična manifestacija za brojne domaće i strane posjetitelje.

Festival se već tradicionalno organizira prvoga vikenda u kolovozu, a tako će biti i ove godine, kada će 1. i 2. kolovoza Posušjem odzvanjati klapska pisma.

Ponosni smo na ovu, sada već nadaleko prepoznatu kulturnu manifestaciju koja se kristalizirala kao jedna od najljepših razglednica Posušja. Svaki odlično organizirani Festival samo je nova motivacija i dodatni entuzijazam da u novoj godini podignemo razinu očekivanja te pokušamo nadmašiti sami sebe.

Što je točno u pripremi –  još ćemo malo zadržati za sebe, ali vjerujemo kako nijedan ljubitelj dobre glazbe i zabave neće biti razočaran. Oni koji su dosada bili na Festivalu to već znaju, a one koji još nisu imali priliku posjetiti naš Festival pozivamo da rezerviraju 1. i 2. kolovoza i to učine ove godine.

Ostale vijesti iz kategorije

ODRŽANO EDUKATIVNO PREDAVANJE IZ PODRUČJA STOČARSTVA

ODRŽANO EDUKATIVNO PREDAVANJE IZ PODRUČJA STOČARSTVA

U organizaciji USAID-a, programa Farma II, uz potporu Općine Posušje, danas je u općinskoj vijećnici održano predavanje naziva Ishrana muznih grla. O ovoj temi govorio je prof. dr. Darko Grbeša, eminentni stručnjak iz ovog područja. On se u prvom dijelu...