Obavijest poljoprivrednicima, prerađivačima i otkupljivačima – poziv na popunjavanje anketnog upitnika

25. 08. 2017

 

 

Služba za gospodarstvo, obnovu i razvitak općine Posušje, po dopisu Ministarstva gospodarstva ŽZH, je zadužena prikupiti informacije o investicijama u Poljoprivrednom sektoru u periodu od 2012. – 2017. godine. Poljoprivredni sektor poljoprivrede obuhvaća, ne samo primarnu proizvodnju nego i otkup, skladištenje i preradu poljoprivrednih proizvoda.

Informacije se prikupljaju popunjavanjem Anketnog upitnika o investicijskim projektima u sektoru poljoprivrede za razdoblje od 2012. -2017. godine.

Obavještavamo sve one  koji su u navedenom periodu investirali u sektoru poljoprivrede da popune upitnik i dostave ga  u odjel poljoprivrede općine Posušje. (Upitnik možete dobiti u uredu broj 109a, a nalazi se i na Web stranici Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (FMPVŠ)).

Popunjene upitnike dužni smo dostaviti Ministarstvu gospodarstva ŽZH do 15.9.2017. godine te molimo da se pridržavate navedenog roka.

Sve informacije o popunjavanju upitnika možete dobiti na broj telefona:

 685-722.

 

Služba za gospodarstvo, obnovu, razvitak

Odjel za poljoprivredu

 

Ostale vijesti iz kategorije

Humanitarna akcija za Majčino selo

Humanitarna akcija za Majčino selo

Danas (ponedjeljak, 21. rujna 2020.), Župa Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Posušje organizira humanitarnu akciju za Majčino selo u Međugorju. Akcija se održava u vremenu od 7,30 do 19 sati. Prikuplja se isključivo hrana. Kao npr.: krumpiri, crveni i bijeli...

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

29. obljetnica pogibije Ludviga Pavlovića

Danas je obilježena 29. godišnjica pogibije Ludviga Pavlovića. Nakon mise zadušnice u crkvi u Vitini uslijedilo je polaganje vijenaca i paljenje svijeća na mjesnom groblju u Vitini, a zatim i kod poprsja Ludviga Pavlovića – Lutka u parku u Vitini. U 10 sati pred...