Obavijest o prijemu zahtjeva za Javni poziv za dodjelu sredstava za osobe iz kategorije energetskih siromašnih domaćinstava/kućanstava – Podrška Europske unije Bosni i Hercegovini

23. 10. 2023

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava zainteresirane fizičke osobe iz kategorije energetski siromašnih domaćinstava/kućanstava da je raspisan Javni poziv za dodjelu sredstava s pozicije Tekućeg transfera drugim razinama vlasti i fondovima – Podrška Europske unije Bosni i Hercegovini u cilju ublažavanja negativnog socio-ekonomskog utjecaja energetske krize. Integralni tekst predmetnog Javnog poziva, zajedno s pripadajućim Prijavnim obrascem, može se u elektronskom obliku  preuzeti na službenoj web stranici Federalnog ministarstva rada i socijalne politike (www.fmrsp.gov.ba), kao i u prilogu ove vijesti. Prijave se podnose u općinama prema mjestu prebivališta domaćinstva/kućanstva u razdoblju od 23.10.2023. godine zaključno sa 10.11.2023. godine.

Prijave s pratećom dokumentacijom podnose se u prizemlju u šalter sali zgrade općine Posušje, svaki radni dan od 08:00 do 13:00 sati u razdoblju od 23.10.2023. do 10.11.2023. godine.

Prijavni obrazac je moguće preuzeti i u Šalter sali Općine Posušje.

Skip to content