Obavijest o prijavi plana proizvodnje za 2020. godinu

28. 10. 2019

Općinska služba za gospodarstvo Općine Posušje obavještava sve poljoprivredne proizvođače koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava ( RPG) i Registar klijenata ( RK), a zainteresirani su za novčane potpore u poljoprivredi, da su dužni prijaviti plan proizvodnje za 2020. godinu ukoliko planiraju u toj godini podnositi zahtjeve za isplatu novčanih potpora.

Sukladno čl. 13. stavak 1. Zakona o novčanim potporama u poljoprivredi i ruralnom razvoju („Službene novine F BiH“, broj: 42/10) i čl. 6. stavak 1. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarenja novčane potpore po modelu potpora proizvodnje („Službene novine F BiH“, broj: 32/17, 55/17 i 56/18), propisano je da klijent prijavljuje plan proizvodnje za narednu godinu resornom županijskom ministarstvu ( Ministarstvu gospodarstva ŽZH) najkasnije do 15.11. tekuće godine.
Prijava se podnosi na Obrascu „Prijava plana proizvodnje“ (PPP).
Klijent koji ne izvrši prijavu planirane proizvodnje u propisanom roku neće moći ostvariti pravo na novčani poticaj u 2020. godini.
Obrazac Prijave plana proizvodnje (PPP) može se preuzeti u Ministarstvu gospodarstva ŽZH i u općinskoj službi za gospodarstvo (soba br. 109) svakim radnim danom od 7:00 – 15:00 sati.

SLUŽBA ZA GOSPODARSTVO OPĆINE POSUŠJE
Odsjek za gospodarstvo i razvoj

Ostale vijesti iz kategorije

Uvođenjem Lean alata do uspješnijeg poslovanja

Uvođenjem Lean alata do uspješnijeg poslovanja

U Tehnološkom parku u Posušju danas je (četvrtak, 14.studeni 2019.) održan seminar o Lean proizvodnji namijenjen menadžerima i voditeljima poslovnih odjela koji žele optimizirati svoje poslovanje uvođenjem Lean alata. Seminar je održan u organizaciji Sveučilišta u...