Obavijest o izlaganju privremenog biračkog popisa za Opće izbore 2022.

04. 06. 2022

Općinsko izborno povjerenstvo Posušje izvješćuje sve građane s pravom glasa i političke subjekte da će za predstojeće Opće izbore 2022. godine, izvadci iz Privremenog središnjeg biračkog popisa biti izloženi od 4.6. do 4. 7. 2022. godine.

Izvadak iz privremenog Središnjeg biračkog popisa za cijelu općinu Posušje će biti dostupan u zgradi općine Posušje, u Centru za birački popis, Ul. fra Grge Martića broj 30 radnim danom u vremenu od 8:00 do 14:00. Također provjera podataka može se izvršiti i na broj telefona 039 685 753 ili na e-mail izbornopovjerenstvoposusje@gmail.com kao i na web stranici: www.opcina-posusje.ba.

Pozivaju se svi birači i politički subjekti da u razdoblju izlaganja Privremenog biračkog popisa provjere svoje podatke u popisu, te ukoliko uoče nedostatke, izvrše ispravku ili dopunu svojih podataka kod nadležnog tijela ovisno o kojoj se ispravci radi.

Napomena: Da bi osoba bila upisana u Središnji birački popis treba imati osobnu iskaznicu izdanu od CIPS-a.

Jeste li registrirani možete provjeriti i na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva www.izbori.ba, podstranica „Jeste li registrirani“.

IZVOD IZ PRIVREMENOG CENTRALNOG BIRAČKOG SPISKA ZA REDOVNE BIRAČE MOŽETE PREUZETI S:https://files.fm/u/cu4zf9br2

Ostale vijesti iz kategorije

Arhiva