Obavijest o izlaganju privremenog biračkog popisa za Lokalne izbore 2020.godine

17. 07. 2020
  • Općinsko izborno povjerenstvo Posušje izvješćuje sve građane s pravom glasa i političke subjekte da će za predstojeće Lokalne izbore 2020. godine, izvadci iz Privremenog središnjeg biračkog popisa biti izloženi do 17.08.2020. godine.
  • Izvadak iz privremenog Središnjeg biračkog popisa za cijelu općinu Posušje će biti dostupan u zgradi općine Posušje, u Centru za birački popis, Ul. fra Grge Martića broj 30 radnim danom u vremenu od 07:30 do 14:30. Također provjera podataka može se izvršiti i na broj telefona 039 685 703 ili na e-mail izbornopovjerenstvoposusje@gmail.com kao i na web stranici: www.opcina-posusje.ba.
  • Pozivaju se svi birači i politički subjekti da u razdoblju izlaganja Privremenog biračkog popisa provjere svoje podatke u popisu, te ukoliko uoče nedostatke, izvrše ispravku ili dopunu svojih podataka kod nadležnog tijela ovisno o kojoj se ispravci radi.

Napomena: Da bi osoba bila upisana u Središnji birački popis treba imati osobnu iskaznicu izdanu od CIPS-a. Jeste li registrirani možete provjeriti i na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva www.izbori.ba, podstranica „Jeste li registrirani“.

Poveznice na Izvadak iz privremenog Središnjeg biračkog popisa za cijelu općinu Posušje:

Ostale vijesti iz kategorije

76. godišnjica Bleiburške tragedije

76. godišnjica Bleiburške tragedije

Danas se obilježava 76. godišnjica Bleiburške tragedije. Tim povodom, prisjećajući se žrtava stravičnih komunističkih zločina nad Hrvatima koji su započeli na Bleiburgu u svibnju 1945. godine, pred Spomen obilježjem hrvatskim braniteljima u Posušju zajednički vijenac...

Arhiva