Obavijest o ažuriranju proizvodnje za 2020. godinu

07. 01. 2020

Općinska služba za gospodarstvo općine Posušje obavještava sve  poljoprivredne proizvođače koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava ( RPG) i Registar klijenata ( RK), a zainteresirani su za novčane potpore u poljoprivredi, da su  dužni ažurirati podatke i eventualne promjene u RPG i RK do 31.03.2020. godine, ukoliko planiraju u toj godini podnositi zahtjeve za isplatu novčanih potpora.

Oni poljoprivredni proizvođači  koji ne izvrše ažuriranje podataka i eventualne promjene u propisanom roku, neće moći ostvariti pravo na novčani poticaj u 2020. godini.

Ažuriranje podataka se obavlja u Službi za gospodarstvo općine Posušje, odjel za gospodarstvo i razvoj u sobi br. 109 a.

Za sve informacije možete se obratiti na broj telefona: 039/ 685-722 , svakim radnim danom  od 7:00  do 15:00 sati.

Ostale vijesti iz kategorije

PREDSTAVA „DIVA GRABOVČEVA“ U POSUŠJU

PREDSTAVA „DIVA GRABOVČEVA“ U POSUŠJU

U subotu, 25. siječnja 2020. godine s početkom u 19:30 sati u posuškoj kinodvorani biti će izvedena predstava „Diva Grabovčeva“ u izvedbi Sinjskog pučkog kazališta i Franjevačke klasične gimnazije Sinj. Za vrijeme turske okupacije Turci su činili brojne zločine nad...

KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI

KOŠARKA: PORAZ “ŽUTIH” U ZENIČKOJ ARENI

Košarkaši OKK Čelik iz Zenice sinoć su ekipi KK Posušje nanijeli prvi poraz u pripremnom djelu. OKK Čelik je u Areni u Zenici savladao KK Posušje s rezultatom 89 – 71. Pandžini izabranici su kontrolirali susret i na kraju zasluženo slavili s osamnaest poena razlike....

PAZITE, USPORITE!

PAZITE, USPORITE!

Danas započinje nastava u svim školama na području općine Posušje te stoga molimo sve vozače za pojačan oprez, osobito u blizini škola. Svim učenicima želimo sretno i uspješno drugo polugodište.