Obavijest o ažuriranju proizvodnje za 2020. godinu

07. 01. 2020

Općinska služba za gospodarstvo općine Posušje obavještava sve  poljoprivredne proizvođače koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava ( RPG) i Registar klijenata ( RK), a zainteresirani su za novčane potpore u poljoprivredi, da su  dužni ažurirati podatke i eventualne promjene u RPG i RK do 31.03.2020. godine, ukoliko planiraju u toj godini podnositi zahtjeve za isplatu novčanih potpora.

Oni poljoprivredni proizvođači  koji ne izvrše ažuriranje podataka i eventualne promjene u propisanom roku, neće moći ostvariti pravo na novčani poticaj u 2020. godini.

Ažuriranje podataka se obavlja u Službi za gospodarstvo općine Posušje, odjel za gospodarstvo i razvoj u sobi br. 109 a.

Za sve informacije možete se obratiti na broj telefona: 039/ 685-722 , svakim radnim danom  od 7:00  do 15:00 sati.

Ostale vijesti iz kategorije

ODRŽANO EDUKATIVNO PREDAVANJE IZ PODRUČJA STOČARSTVA

ODRŽANO EDUKATIVNO PREDAVANJE IZ PODRUČJA STOČARSTVA

U organizaciji USAID-a, programa Farma II, uz potporu Općine Posušje, danas je u općinskoj vijećnici održano predavanje naziva Ishrana muznih grla. O ovoj temi govorio je prof. dr. Darko Grbeša, eminentni stručnjak iz ovog područja. On se u prvom dijelu...

ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK ZA VII. FESTIVAL KLAPSKE PISME POSUŠJE

ODRŽAN PRVI RADNI SASTANAK ZA VII. FESTIVAL KLAPSKE PISME POSUŠJE

Započele su pripreme za organizaciju još jednoga Festivala klapske pisme u Posušju te je danas u uredu Načelnika općine Posušje održan sastanak Upravnog odbora Festivala na kojemu su definirani prvi koraci za organizaciju VII. Festivala. Šest je uspješno organiziranih...