Nakon što su se slegli dojmovi oko božićnog sajma u Posušju, možemo reći da Božić u našem gradu nikad ljepši nije bio.
Po prvi put program je trajao četiri dana, bio je humanitarnog karaktera. Novac se skupljao u donatorskim kutijama, u koje su stavljani prilozi od prodaje bakalara, kuhanog vina, tombole, te dio prihoda privatnih izlagača. Ukupno je prikupljeno 9103, 86KM.
Ovaj novac bit će doniran Centru za socijalnu skrb u Posušju, koji će ga usmjeriti najpotrebitijima u našoj općini.
Posušje je još jedno pokazalo kako ima veliko srce, kako želi da svi sugrađani ove blagdane provedu u blagostanju, miru i s osmjehom na licu.Posjećenost je bila iznad svih očekivanja organizatora, na sajmu se zabavljalo uz pjesmu i ples. Posebno moramo istaknuti žive jaslice koje su nam dočarale vrijeme i mjesto kada se rodio Isus. Toliko zajedništva i topline osjetili su sigurno svi posjetitelji manifestacije, koji su bez obzira na hladnoću koja je štipala za obraze na Trgu hrvatskih branitelja provodili sate i sate pripremajući se za najradosniji kršćanski blagdan. Vjerujemo kako ćemo se dogodine družiti na istom mjestu s još više posjetitelja i izlagača, koji će zasigurno opet nekome donijeti osmijeh na lice.
Humanitarnoj akciji u sklopu ove manifestacije priključili su se i pojedini ugostiteljski objekti koji su svojim aktivnostima ukupili nešto manje od 2000 KM.