Predstavnici Središnjeg državnog ureda Republike Hrvatske za obnovu i stambeno zbrinjavanje u posjeti Posušju

07. 07. 2022

Predstavnici Središnjeg državnog ureda Republike Hrvatske za obnovu i stambeno zbrinjavanje Gojko Brzica  i Zvonimir Mihelja posjetili su danas Općinu Posušje. Sastanku je uz načelnika Antu Begića nazočila Kristina Milas ravnateljica JU Dječjeg vrtića Bajka i Dragica Lebo iz Odjela za razvoj Općine Posušje. Teme razgovora odnosile su se na razvojne projekte u općini Posušje, poglavito one koje se provode u partnerstvu s Republikom Hrvatskom. Među takvim, recentnim projektima, je i opremanje dograđenog dijela gradskog dječjeg vrtića koje je potpomogao Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje putem javnog poziva, s iznosom od 100.000 kuna.

Načelnik Begić, tijekom sastanka, zahvalio je gostima iz Hrvatske na posjeti i na prepoznavanju prioriteta naše lokalne zajednice te potpori koju pružaju u zajedničkim projektima koji imaju za cilj stvaranja boljih uvjeta života žiteljima posuške općine. Izrazio je uvjerenje kako će se zajednička suradnja nastaviti i u budućnosti. Ravnateljica Milas također je uputila zahvalu današnjim gostima što su dali svoj doprinos da se kvaliteta usluge u gradskom vrtiću podigne na jednu višu razinu, a na zadovoljstvo i mališana i njhovih teta.

Po završetku sastanka u Općini Posušje gosti su posjetili i prostore vrtića te se uvjerili u uspješno okončanje projekta.

Skip to content